2015-08-05 2990 浏览
其实已经唔系第一次来尼间餐厅,每一次来都要等或者book位,又一次体现到唔系多人排队就好食。 我比左三次机会佢,每一次嘅食后感都系,饮嘢可以环境可以但食物唔可以。对上一次来系食晚餐,非常肚饿嘅情况之下叫咗个三文鱼意粉,好失望,首先份量极少,食落去个意粉又硬又冇味又干争争,个三文鱼切到一粒粒,同个意粉完全五match,真系分开食都冇咁嬲。Truffle fries :到呢个全城都话好食嘅薯条,我个人来讲就觉得真系冇咩特别,仲鬼死咁期待个薯条本身加左好多黑松露,原来只系黑松露酱。薯条呢啲嘢趁热食就好食所以我觉得平平无奇。Buffalo wings : 有少少spicy ,  加上crispy 的外皮,都好入味,送酒一流。下次下次再嚟我只会来饮野同食佢个Cream Brûlée .

Truffle fries , good to go with drinks
Buffalo wings
Pink rice paper roll with seafood
Salmon pasta in lime sauce