2008-06-12 23 浏览
去澳门前, 想约KC食lunch, 倾倾行程, 咁arm佢同专兄又约左食lunch, 咁就一齐啦.印象中好似冇来过Hard Rock食野, 只来饮过一次野. 我同专兄叫Set Lunch, KC就叫左BBQ Pork Floss Burger. 三样都唔好食. 最正系我杯Extra-Cold Calsberg!1) 跟餐的罗宋汤 - 估唔到都几浓郁几够味.2) 我的白菌波菜酿鸡柳 - 鸡柳非常干, 酿左波菜白菌都冇湿润的感觉, 唔掂.3) 专兄的特式腌制肉眼牛扒 - 又干又韧, 唔得呀4) KC的烧烤猪肉丝饱饱 (好似系咁上下) (a la carte) - d猪肉丝又干又鞋, 个汁甜又唔系酸又唔系好鬼怪. 听KC同专兄讲个饱饱以前好味好多嫁!5) 跟餐有Haargen-daz icecream, 我唔食, 益左KC.Hard Rock Cafe, 好似都系饮野好d...

印象中好似冇来过Hard Rock食野, 只来饮过一次野.

1) 跟餐的罗宋汤 - 估唔到都几浓郁几够味.

3) 专兄的特式腌制肉眼牛扒 - 又干又韧, 唔得呀

Hard Rock Cafe, 好似都系饮野好d...
白菌波菜酿鸡柳
特式腌制肉眼牛扒
烧烤猪肉丝饱饱
Extra-Cold!
Extra-Cold!
  • Extra-Cold Calsberg