2019-04-04
前排同朋友出去食完晚饭仲有啲事要倾,所以就随心揾咗间Bar坐低。呢间位于尖沙咀嘅Timber平时都系上去玩下飞标、Beer Pong,但由于是日有飞标比赛,所以就更加热闹。我地一开始分别Order咗两杯野饮同几款小食。就算唔叫野食只叫野饮都可以,因为Bar有提供Nut Chips。以几杯野饮泥讲,我个人最钟意mango mojito,酒味无咁浓,芒果味容易入口,细心品尝仲会食到里面果肉。对于唔太识饮酒嘅人泥讲,呢杯真系入门版,推荐。至于oreo land就够哂新意特色,所以柯打左一试,卖相好睇,入口有些少薄荷味夹orea,除后有阵阵酒精苦涩味道,几有层次。其后仲Order多咗一杯all the best,卖相色彩缤纷,非常夺目,酒味唔算强烈带微甜,但饮落其实有暗涌,唔声唔声就会黎料。而小食方面柯打咗虾球同鸡翼,价钱适中水准正常。个人认为众小食里鸡翼其实唔错,如果口痕,绝对无疑系柯打鸡翼。