2020-09-24
上到15楼要再行楼梯,同屋企人食饭,有老人家,要咁行,唔太方便。埸唔细,不过应该大家都抗疫疲劳,所以full晒。有几个set 拣,见有个set 368有🦐同🦀, 几笋咁就order呢个,之后侍应话有虾同蟹嘅餐都无得供应,因为今晚海鲜只得鱼同龙虾,咁其实几个set得返一个set系无虾同蟹😏, 我地唔想烦咁就要咗𠮶个餐 (半只鸡,鱼腩煲,虾多士同个汤),另外加咗个杂菜粉丝煲88蚊,同特价乳鸽3只每只18.8。《汤》系合掌瓜汤,好大煲,几足料《乳鸽》嚟到个样同隔离台有啲唔同,无斩件上,我地问点解?侍应话特价系唔会斩件,我地哑咗🙄, 不过味道系ok嘅,热辣辣,几香囗。《鱼腩煲》鱼腩得4,5件,其他系豆腐,烧肉同冬菇,整体好咸😑《鸡》都几滑几香😙《虾多士》一共六件,系厚多士,好香好脆😋,虾都弹牙跟餐送咗个椰青同埋每人一个橙,椰青只俾咗支饮管我,无匙羹。overall野食系ok嘅,不过无得供应嘅野唔早讲就有啲无奈,另外侍应好hea, 成日扮睇唔倒客人真系好扣分👎,想要茶,想要匙羹,想埋单叫极都无人应个个扮睇唔倒,其实而家饮食业唔系寒冬咩?有工开系咪要积极少少?
埸唔细,不过应该大家都抗疫疲劳,所以full晒。
《汤》
系合掌瓜汤,好大煲,几足料
《乳鸽》
《鱼腩煲》
鱼腩得4,5件,其他系豆腐,烧肉同冬菇,整体好咸😑
《鸡》
都几滑几香😙
《虾多士》
一共六件,系厚多士,好香好脆😋,虾都弹牙
跟餐送咗个椰青同埋每人一个橙,椰青只俾咗支饮管我,无匙羹。