今日黎到尖沙咀食韩烧,择左呢间位于金巴利中心地库既「炑八韩烤」,一直知道呢间价钱相宜d,加上佢既前菜同炉边蛋可以任加😋 .2人食韩烧,直接择个2人餐,乜都有啲咁就岩岩好,后来睇返其实单点价都合理,如果唔中意叫set既都可以单点既。.▪️庆汁豚肉套餐$498酱油牛小排葱蒜牛五花酱油牛舌特制护心肉庆汁五花肉梨汁鸡肉大八爪鱼(跟餐包左以上既食物,个人比较推荐牛小排同牛舌,牛味好特出得黎唔鞋口,切既厚薄度都岩岩好,大约烧几十秒就食得,另外佢地都几得意,烧五花腩既时候系会帮你换另一个烧pan, 咁就唔会弹油咁劲,都算几贴心既服务).▪️前菜泡菜 芽菜萝卜生菜辣椒蒜头芝士粟米炉边蛋(头先都讲过我就好钟意食前菜,尢其系炉边蛋同芝士粟米,好似我地就前前后后加左4次😅都有d唔好意思,但真系好好味😋另外佢个泡菜同芽菜都惹味同埋唔会超重味精,食完都唔会劲口干).埋单$5xx已经够2个人食,以出街食韩烧既质素黎讲都差唔多,主要系下次可能会单点返多d其他材料试下😄
▪️庆汁豚肉套餐$498
酱油牛小排