2024-09-14
食野一定要拣新鲜💦就算系小食 / 野饮都要新鲜💪🏻依间近期新开既奶昔🥤 • 窝夫🧇都系用新鲜既材料制成👩🏻🍳👨🏻🍳见有唔少朋友推介,我都要试下先🤭~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 🥤奶昔🥤分左𝟒个系列 : 水果🍉🍎🍑 • 经典🌟 • 咖啡或茶☕️ • 田园🥗 + 每日新鲜自制𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦用大量当造优质新鲜水果 • 新鲜牛奶🥛,唔会加冰沟淡。超足料❣️饮落纯天然甜味,唔系假甜😎仲可以加𝟏款(免费🆓)𝐓𝐨𝐩𝐩𝐢𝐧𝐠配料(亚麻籽 / 奇亚籽 / 西米 / 桃胶),有野咬下最正。▪紫薯椰香奶昔 ($50)有粒粒紫薯肉🍠,紫薯香甜中带椰香味🥥。.▪泰国金枕头榴莲奶昔 ($75)成球金枕头榴莲蓉肉系面。仲有🌱装饰。.🧇 窝夫 🧇分左𝟑个系列 : 鲜果🍌 • 经典🌟 • 巴马臣芝士🧀 用优质面粉 • 新鲜鸡蛋🥚唔系用蛋粉 / 蛋浆,即叫即制,食落外脆内软,蛋味够香浓🧡▪朱古力卡士达窝夫($35)自家制卡士达酱 • 唧满朱古力酱 • 果仁碎🤎▪泰国金枕头榴莲窝夫 ($65)金枕头榴莲蓉肉既份量比奶昔个个仲多!面头仲有西米 • 桃胶🤍.~•~•~•~•~•~•~
就算系小食 / 野饮都要新鲜💪🏻
见有唔少朋友推介,我都要试下先🤭
🥤奶昔🥤
用大量当造优质新鲜水果 • 新鲜牛奶🥛,唔会加冰沟淡。
超足料❣️饮落纯天然甜味,唔系假甜😎
▪紫薯椰香奶昔 ($50)
有粒粒紫薯肉🍠,紫薯香甜中带椰香味🥥。
▪泰国金枕头榴莲奶昔 ($75)
成球金枕头榴莲蓉肉系面。仲有🌱装饰。
🧇 窝夫 🧇
分左𝟑个系列 : 鲜果🍌 • 经典🌟 • 巴马臣芝士🧀
▪朱古力卡士达窝夫($35)
自家制卡士达酱 • 唧满朱古力酱 • 果仁碎🤎
▪泰国金枕头榴莲窝夫 ($65)
💁🏻♀️店家会不时会推出新产品🆕,生果都会按季节转
🔺依家仲做紧唔同优惠🈹
(窝夫🧇买𝟐送𝟏 • 奶昔🥤第𝟐杯半价)