2022-09-01 3413 浏览
餐饮小贴士:Corkage fee: HK$500 per regular bottle;友人大部份都系偏好红酒,所以我哋餐饮只系嗌咗2杯cocktail,自携咗3枝红酒🍷但原来餐厅规定只可以自携最多2枝红酒喺度开😅不过经理好好人,话见我哋食得咁开心俾我哋开埋第3枝☺️🍷气氛很好🫶🏻饮食记录:阿拉斯加蟹肉飞鱼籽炒饭饭炒得干身,饭底简单以瑶柱、葱、豉油炒已经好香口,配以大量阿拉斯加蟹肉及飞鱼籽,真系好扒饭🤤🤤🤤🤤马拉盏虾干黑豚肉碎芥兰煲芥兰清甜💚以马拉盏炒好香口,应该无人会唔钟意😋蜜汁顶级西班牙黑毛猪叉烧可能因为叉烧每日限量供应,期望太大,有啲失望😀叉烧使用顶级西班牙黑毛猪及叉烧扫上嚟自黄山嘅峰蜜制成,同中式嘅叉烧好唔一样,肉质太腍腍,外皮唔够焦香,亦锁唔实啲蜜汁喺面,成嚿叉烧都好甜好甜。。。干炒安格斯牛河(唔食牛,供图作参考)芝麻糊炖蛋白有啲苦..(唔记得影相)

饮食记录:

马拉盏虾干黑豚肉碎芥兰煲

芥兰清甜💚以马拉盏炒好香口,应该无人会唔钟意😋

蜜汁顶级西班牙黑毛猪叉烧

干炒安格斯牛河(唔食牛,供图作参考)
干炒安格斯牛河

芝麻糊炖蛋白
有啲苦..(唔记得影相)
2022-08-05
庆祝纪念