2018-10-25 57 浏览
好想食日本野 但又唔想食元x 决定发掘下啲小店啦 咁啱行过见到依间舖 觉得设计几别致就决定试下你先🤤一入门口已经有staff招待我上楼梯坐低见到充满日本风味嘅挂墙式菜单今日决定豪食!!!先点寿司!!!系咪斋睇都觉得肥美食落真系唔错架 啲鱼腩够肥 够厚 同埋好鲜味 食完真系觉得好满足!依个蟹棒寿司亦超级蟹味🤤🤤🤤 唔系hea你嘅小蟹柳 以小店黎讲质素真系唔错!唔系吓你 真系好肚饿再叫多左个鳗鱼蛋包饭 咖哩汁个饭黎到我都呆左呆 无谂过咁足料俾咁大条鳗鱼我虽然个饭用咖哩汁 但鳗鱼汁绝对无被抢 依然好出好好食 蛋亦够滑够creamy 所以都几惊喜!不过下次黎 都系捉埋朋友一齐会比较好因为份量真系好多好饱🤤🤤🤤争啲讲漏!其实依到个前菜小食都好高质!有好好食嘅蟹子帆立贝定唔知元贝边 我都唔太知系咩黎 但钟意食蚬肉/蚌/元贝类食物嘅人都一定会爱上! 系好味嘅小食🤤 仲有个茶蒸碗真系做得好好 因为蛋味好出好滑 相当优质 坦白讲 超出期望😂😂😂 所以下次黎一定会再叫蛋类食物 因为依到真系做得出色!
一入门口已经有staff招待我上楼梯
坐低见到充满日本风味嘅挂墙式菜单

今日决定豪食!!!先点寿司!!!
系咪斋睇都觉得肥美

唔系吓你 真系好肚饿
再叫多左个鳗鱼蛋包饭 咖哩汁
个饭黎到我都呆左呆 无谂过咁足料俾咁大条鳗鱼我
不过下次黎 都系捉埋朋友一齐会比较好
因为份量真系好多好饱🤤🤤🤤

争啲讲漏!其实依到个前菜小食都好高质!