2018-10-23 460 浏览
今日星期五专登放假去玩, 去玩之前谂住食个BRUNCH先, 呢间屋子生活其实系OPENRICE睇过几次都想黎, 不过就系唔多顺路, 反正今日得闲所以就黎左!!!其实都唔难黎, 一出地铁商场落一层就系, 可能系平日所以唔使等位, 装修好简约好靓, 一入去就见到有大玻璃, 阳光射入黎好舒服, 真系好有FEEL, 佢仲有座地下位, 日式FEEL好浓, 不过我今日著左裙, 所以都系坐返椅先LA, 下次有机会再黎坐地下。我叫左 关西牛肉定食 配 抹绿奶茶 $82哗!!好丰富呀, 中间系超级劲多既牛肉, 下面有粉丝, 牛肉超好味好甜, 粉丝又入晒味, 正!! 白饭加左日本个D伴饭食既料, 超好味!!! 仲有前菜, 面鼓汤同埋沙律, 份量多到我真系食唔晒!!至于个抹绿奶茶以为佢跟餐饮品会好HEA, 点知都系劲好味!!!! 物超所值!!朋友叫左呢个 温泉蛋海老天妇罗冷乌冬 $88又哗左出声!! 好鬼靓呀!! 只温泉蛋不得了, 下面仲有乌冬, 睇落去好似好少, 但食起上黎好够饱, 味道一流, 炸虾天妇罗又热又脆!!!另外叫左杯MOCHA , 因为餐饮冇MOCHA拣一都冇得加钱, 系另叫既, 拉花虽然就普

抹绿奶茶
我叫左 关西牛肉定食 配 抹绿奶茶 $82

朋友叫左呢个 温泉蛋海老天妇罗冷乌冬 $88

另外叫左杯MOCHA , 因为餐饮冇MOCHA拣一都冇得加钱, 系另叫既, 拉花虽然就普通D, 不过味道不错, 不会太甜。GOOD CAFÉ!!
温泉蛋海老天妇罗冷乌冬
MOCHA