2006-03-20
又去呢度啦, 其实都黎过几次, 今次又系dinner + drink, 叫番个kilkenny就例啦, 食咩好呢??之前食个一个酥皮焗牛腩,$120咁上下啦, 都ok好味, 𩠌酒一流之选, 个酥皮焗起热辣辣, 打开入面好多汁, 牛腩有点un啦, 不过好香好味, 好正!!今次叫左个$98的all day breakfast, 先上一篮以方饱做的garlic bread, 有3大块, 好香好味又新鲜, 不过个main course太大,只吃了2片.....breakfast中有black pudding 2片, sausages, 茄汁豆,青豆, 煎蛋2只,薯蓉, 烟肉, 好鬼多野!! black pudding系我第一次食, 味道有点腥腥的, 但系煎地脆脆地, 都几好食的.薯蓉捞埋茄汁豆真系一个好好的配搭. 虽然每样都唔系话好特别, 但胜在个portion 好大, 哈哈, 总之食到你饱场内有个鬼佬dj, 好鬼多野讲, 又好老套, 个mic的声又怪怪的, 好搞笑!不过呢度又唔系太多烟民, 唔太嘈, 又可以倾下计, 系一个gathering的好地方!!