2019-01-31 123 浏览
今日在屯门返工,收工后等朋友过来屯门食饭,朋友想去吃韩国菜,但因为屯门不多韩国菜关系就来了这里吃饭,去到大约八点左右不太多人,我地叫了卷物加二个𩠌都几饱肚,最后每人$120都叫抵食 ,但食物质素就一般。花郎卷份量都多,一吃之下味道偏淡冇咩味,牛肉更加偏干冇味,劲失望。冰冷面话系牛骨汤讲真饮吾出,辣度反而几辣,朋友赞好够重口味,面质口感都可以,而且又够冻不错,不过配料系的十分少,而且蛋系冇咩蛋味。猪肉生姜烧这价钱都抵食,一个生姜烧再有饭和沙律,一百蚊都不用。沙律冇味,只可讲海草够冻有原味,菜一点酱汁都冇失望,生姜烧味道不错,咸度岩又味道够香,菜炒得十分入味,猪肉味不错但硬咗少少,饭上面有泡菜不错但太少饭了。