餐厅: Kale
资讯:

2020-11-30 968 浏览
平出街食饭好少可会食素。终于俾我揾到间好食又健康既餐厅!食完之后劲挂住!大爱!好想再食!Greenie |$98(Avocado, humus, tofu, garlic mayo, kale and mixed greens)一望menu,全部都系我钟意嘅配料,重要系全素。冇令我失望,全部食材都好新鲜,加埋humus同garlic mayo,真系完美!呢个warp系超大,食左一半已好饱肚,另外一半takeaway左做下午茶。😂令自己有细食左既错觉。Almond Latte|$40Latte用左137 degrees almond milk,平时自己都系饮开呢个牌子,好味,成日推荐俾朋友。Avocuddle|$60(Young coconut, avocado and dates)朋友叫左呢个shake,有椰子汁,所以偏甜。其实餐厅都有肉食提供,seared tuna又系好吸引,下次要试!地方唔大,不过好干净,仲有洗手盆洗手。

Greenie

Greenie |$98

Almond Latte|$40

Avocuddle

Avocuddle|$60

朋友叫左呢个shake,有椰子汁,所以偏甜。

地方唔大,不过好干净,仲有洗手盆洗手。
Greenie
Avocuddle