🤤正所谓民以食为天嘅,我呢单滋味探险家不得不同大家分享下喺呢间Café嘅丰富舌尖经历。首先,椒丝腐乳卡邦尼2.0简直就系中西合璧嘅出神入化啊!腐乳带咗点点咸香,同意粉嘅Q弹完美打到一丁,只系食多两啖会小小腻口。再讲吓佢哋手作嘅澳洲风免治牛肉批,我嘅妈呀,松化嘅牛油皮加上味道香浓嘅牛肉馅,每一啖都系松软同满足感爆灯!柚子咖啡同Dirty咖啡就系我嘅个人至爱⭐️,我都唔知点形容个阵既满足!柚子咖啡清新得黎又唔失咖啡𠮶种深邃,Dirty咖啡嘅层次又丰富到令人无法自拔。整体嘅饮食体验真系赏心悦目,彷佛一场视觉同味觉嘅双重享受。啱啱好宠物仔都可以陪住一边叹,绝对系钟意猫猫狗狗嘅你嘅美食天堂喇!平民化嘅价钱都可以让你感受到尊贵嘅口感体验,实在系人见人爱,狗见狗欣赏🐶🐱。下次想唔到去边度约会?记得带埋汪星人或者喵星人一齐嚟呢边叹个下午茶啦!