2006-06-13
叫0左个拍黄瓜($10),素饺面($22).唔好讲个拍黄瓜好唔好食住,最紧要系,个素饺,食0左一啖,咬咬下,点解有旧野咬唔开既? 一睇,系一旧有半粒"色"咁大既啡色物体.叫0左几次,个中年阿姐先肯走过黎,我问佢旧野系咩黎,佢望0左一眼,就好爽咁话,系木耳黎既!!! 我唔知佢系睇得火舞黄沙多,等根本自己年纪大,视力有问题,佢竟然可以话有d咁既形状既木耳??!!!我话木耳唔会咬唔开,佢先问都唔问,拎个spoon去"北"走个木,第俾个counter 厨师睇,个肥佬厨师望0左几眼,就将个木掉0左,扮冇事发生.我望住佢同个中年阿姐成分钟,个阿姐先问个肥佬点样.个肥佬话换过碗. 个阿姐就拎走我个面.请留意,佢系由始至终都冇讲过唔好意思/对唔住.依d咁既地方,野唔好食,又冇礼貌,又唔系平过人,早执早著啦!!唔好献世!!!
请留意,佢系由始至终都冇讲过唔好意思/对唔住.
查看之前的留言 ()