2023-04-27 281 浏览
餐厅主打饺子及串烧🥟🍢咁岩系𝙤𝙥𝙚𝙣𝙧𝙞𝙘𝙚见到佢哋做紧优惠😁二话不说就买左下午茶二人餐$136🤑包括有2款饺子及3份串烧🥟🍢云耳椰菜猪肉饺(汤饺)🥬🐷🥟汤底拣左椰子鸡汤🥥,饮落清甜仲有淡淡椰子香味,饺子有6只,咬落去见到有云耳,椰菜及猪肉,只只都系好薄皮,馅料十足💯粟米芝士猪肉饺(煎饺)🌽🧀🐷🥟饺子🥟煎至金黄色,外皮香脆可口,馅料有粟米🌽及猪肉🐷,见到有少许芝士🧀但味道唔够突出,加上豆瓣酱及菜脯一齐食更滋味😋烧台湾肠🍢台湾肠烧得刚好,表面洒上孜然粉更惹味,有种怀念台湾的感觉😌烧鸡中翼🍗鸡翼烧得皮脆内嫩,表面洒上芝麻粒及香料调味食落好香口😋而且每只鸡翼𝙨𝙞𝙯𝙚大小唔同😂蒜香烧茄子🍆原条茄子🍆烧出来,上面铺满蒜蓉🧄及葱花非常入味😋,茄子食落较厚实,可能系烧🔥得唔够耐做唔到拉丝的效果,略为逊色😳荔枝梳打/菠萝梳打🍹觉得只系用糖浆及梳打水冲出黎,味道一般,死甜🥴整体来说,见到好多人购买优惠套餐好抵食👍,各款口味自家饺子及不同串烧烧得好惹味,价钱亲民值得一试🤑
餐厅主打饺子及串烧🥟🍢
咁岩系𝙤𝙥𝙚𝙣𝙧𝙞𝙘𝙚见到佢哋做紧优惠😁
二话不说就买左下午茶二人餐$136🤑
包括有2款饺子及3份串烧🥟🍢

云耳椰菜猪肉饺(汤饺)🥬🐷🥟
云耳椰菜猪肉饺(汤饺)

粟米芝士猪肉饺(煎饺)🌽🧀🐷🥟
粟米芝士猪肉饺(煎饺)

烧台湾肠🍢
台湾肠烧得刚好,表面洒上孜然粉更惹味,有种怀念台湾的感觉😌

烧鸡中翼🍗

蒜香烧茄子🍆
蒜香烧茄子

荔枝梳打/菠萝梳打🍹
觉得只系用糖浆及梳打水冲出黎,味道一般,死甜🥴
荔枝梳打/菠萝梳打

2023-04-22
云耳椰菜猪肉饺(汤饺)
粟米芝士猪肉饺(煎饺)
  • 云耳椰菜猪肉饺