餐厅: 小雨天 (華都中心)
资讯:

2021-11-03 265 浏览
☺️未试过喺呢个商场食野❤今日晏昼行过见到有位,环境都几干净,咁就入去试吓啦。..🥟过桥韭菜猪肉饺子 $32/6只 (抵食)❤好欣赏佢哋嘅饺子🥟又大粒右足料😋性价比好高,必食呀!..🍜骨汤腐竹滑鸡汤饭 $45❤️个腐皮好滑,鸡就冇乜惊喜,普普通通,但系个汤好好味😋..🍜滋味猪骨筒汤饭 $45❤️呢个汤饭系几特别嘅,佢跟餐都会有一支饮管比你"绝"啲猪骨筒里便𠮶啲骨髓食,肉就冇乜得食,但都够饱㗎。..☕️热柚子蜜 (叫餐另加$8)❤️我见好多人饮冻饮🥤因为我自己本身就唔饮冻饮嘅,所以就叫咗个热嘅柚子蜜,但系杯柚子蜜好淡,冇乜柚子味,若果你可以饮冻野嘅话,我建议你饮冻野稳阵啲啦。..💰$130 / 2人 (午餐)..服务:⭐️⭐️⭐️⭐️环境:⭐️⭐️⭐️⭐️食物:⭐️⭐️⭐️⭐️(最高分为五粒星)
🥟过桥韭菜猪肉饺子 $32/6只 (抵食)

❤好欣赏佢哋嘅饺子🥟又大粒右足料😋性价比好高,必食呀!
🍜骨汤腐竹滑鸡汤饭 $45

❤️个腐皮好滑,鸡就冇乜惊喜,普普通通,但系个汤好好味😋
🍜滋味猪骨筒汤饭 $45

☕️热柚子蜜 (叫餐另加$8)

💰$130 / 2人 (午餐)
服务:⭐️⭐️⭐️⭐️
环境:⭐️⭐️⭐️⭐️
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️
(最高分为五粒星)