2023-06-09 1622 浏览
🥰无意之中就比我哋遇到呢间「养心亭」✅净系听个名都已经感觉良好噜😌最后我哋就决定入去呢间餐厅食「药膳」滋补一下噜🥳🥢小店虽然细细间唔系太多座位🪑但系墙壁就挂咗好多心灵语句💕服务态度亲切有礼❤️呢个都系呢间小店嘅特色呢👍☕️是日养身茶:金罗汉果茶🌈一坐低店员就会问你想饮热茶定系冻茶❓起初我地都唔为意🧐就拣咗热茶🔥饮口嘅时候发现个味甘甘甜甜❤️好奇问下店员系咩茶☕️原来佢哋会每日煲唔同嘅养身茶💯今日呢个系金罗汉果茶☕️仲要系免费🆓仲可以添饮☺️小店真系好窝心呢🥳🐔古法药膳鸡汤配白饭 $65🌈药膳味道适中✅有需要可以自己再加啲调味料😍我乜都唔落味道够晒喇💯鸡件份量都唔少🐔虽然唔系我想像中咁滑🥢但都可以接受🤤呢个聚可以配粉、面、饭✍🏻今次我拣配饭☺️唔够仲可以添架👍整体感觉滋补💯🈚️味精✅食完唔会口干干😍好推介比女孩子喔 🥳🐔霸王鸡饭配清鸡汤 $65🌈食辣可以拣香辣或者麻辣🌶️我哋唔食喇☺️所以拣咗葱油汁🥢呢个葱油汁好香好好送饭👍鸡件比较嫰滑🤤里面仲有好大块枝足添😍呢个餐我地就拣左清鸡汤🔥喜欢佢无添加嘅天然清淡味道💯食🉐️健康🥳

☕️是日养身茶:金罗汉果茶

🐔古法药膳鸡汤配白饭 $65