2021-02-28 95 浏览
-马祖台湾养生汤面馆 🍽-以为台湾净系得养生火锅出名?其实用养生汤底整面都唔错嫁😋马祖出名D药膳汤/椰子鸡汤等等-椰子鸡汤农场鸡米线🥥 $58呢度D面真系劲大碗😳平时食三哥都要叫少米既我真系饱到行唔郁🤣椰子鸡汤非常浓滑个汤底饮到有椰子既清甜😌鸡件亦好滑👍下次决定试个药膳汤🤤-自选米线配搭包2配料🍜 $46小编另外就试左沙茶汤底因为平时出面食多数都系麻辣/酸辣😂沙茶汤劲香但又唔会话太咸味道岩岩好同米线系绝配😉配料就拣左香辣三杯鸡肉/花枝丸/鱼腐/肥牛😍三杯鸡系必点个鸡系煮到劲入味😋花枝丸系手打所以入面真材实料有花枝粒😉鱼腐同肥牛就普通🤣-追加小食: 卤水鸡翼$35/ 麻辣白菜猪肉饺$25卤水鸡翼好正卤到劲入味D肉炆到劲林😋麻辣饺就正常冇乜特别🤣-跟餐饮品🥤: 水蜜桃红茶/爱文芒果汁跟餐送饮品冻饮只系加$2仲要劲大杯🤣饮品就正常台湾个阵味唔系糖浆味😉-🌟评分:🏅🏅🏅🏅🏅
马祖台湾养生汤面馆 🍽
椰子鸡汤农场鸡米线🥥 $58