2019-03-06 47 浏览
今日好友升职加人工请我去食好嘢! 我哋去咗《横滨街场》食火锅, 餐厅装修特别, 用了篮球街场做主题,有铁丝网、篮球同篮球架等等。 哗, 来了一个杉木木桶作火锅, 原来好有功效㗎! 杉木原来好有养生功效, 仲可以消除疲劳,缓解压力, 系一个不上火火锅, 仲可以养生添! 原来个木桶系双层设计,内有多个小孔,汤从底部抽上, 油便隔开,当汤滚时, 清汤就涌出, 用汤匙成起清汤,好正! 今晚拣咗个海鲜火锅套餐, 汤底系《花胶螺头鸡锅》, 味道相当鲜甜, 真系好凊, 花胶养颜, 女士恩物,要饮多啖先! 首先来了个《海鲜拼盘》, 材料丰富,有大大只龙虾, 每人有半只,龙虾十分多膏, 仲有鲜甜象拔蚌、大虾、蚬同肥美大蚝, 正呀! 再来一碟《手工拼盘》, 大大碟, 有手打丸同即包饺子, 各种食物都好平均, 味道好食呀! 我最爱就系《炸物拼盘》嘅响铃同鱼皮, 上枱时热辣辣, 炸得香脆可口, 口感松脆, 放入汤滚一滚, 吸收哂汤汁嘅精华,就更加好味啦!肉类系三拣一, 我拣咗《手切安格斯Prime Grade牛颈脊肥牛片》, 脂肪分布均衡,肉质嫩滑, 牛味香浓, 好食! 仲有好多火锅配料, 用手机下单便可,

今日好友升职加人工请我去食好嘢!

哗, 来了一个杉木木桶作火锅, 原来好有功效㗎!

仲有好多火锅配料, 用手机下单便可, 非常方便, 亦有饭面粉类、火锅配菜、 红白酒、啤酒和饮品等等, 可以无限追加, 我哋食完主菜已经好饱,下次再试吧!