2023-04-21
旺角美食中心点,揾到平靓正既鸡煲火锅🍲平时食鸡煲第一时间都会谂起麻辣风味,今次有新品试一试🙋🏽♂️花胶汤鸡煲👸🏼养生美颜之选汤底入口鲜甜,里面既花胶又多又大大块,配埋红枣及其他独特配料,加上嫩滑既鸡件🐔性价比极高食到一半唔够喉要追加打边炉配料,今次我地叫嘅B餐可以另点配料有肩胛肉眼🐮黑毛猪梅花🐷雪花肥牛🐮广岛蚝🦪最后食返个甜品做收尾,肚仔比较贪心试左几款唔同既雪糕🍦豆腐,抹茶,焦糖等,令我惊喜既系海盐口味 正👍🏽Lunch Time时间仲系无限时仼食,下次约埋一大班朋友聚会都不会局限于Dinner Time下次尼一定要食埋经典重庆鸡煲🍲至尊重庆鸡煲📍地址 : 香港弥敦道601号创兴广场16楼📍Address : 16/F Chong Hing Square ,601 Nathan Road ,Mong Kok ,Hong Kong
花胶汤鸡煲👸🏼养生美颜之选
下次尼一定要食埋经典重庆鸡煲🍲