好耐无上黎,其实成日都有出街食野,只系戒左蛋糕面包(gluten, dairy, egg)之后无什么正餐可以比到惊喜我,而且实行紧"money saving"计划,所以,得闲看下大家食meh就够喇 今日同姨妈、朋友打完保龄,自己又加插一段跑步,好累喇,就近就黎度呢度,之前未食过架。想食马拉盏通菜但没有,自己钟情牙车快,去边都会叫,呢度的版本花生、鸡肉同个汁都比食开的出色,但菜丝反为太幼太整齐,其实电视节目都有教:手工cut/slice的生菜同椰菜先系最好食,用机切反而吾得。虾片对不起没有吃,怕都系有面粉。春卷皮有面粉吾食得。鱼又干又腥。记得以前『老婆』成日食"批与挞"之后吾够饱请我分享尖沙咀印尼餐厅的甜品,见today dinner计埋我有四个人...都可以一破"money saving"计划叫个甜品share,$36 for three REALLY LARGE PIECES。三色糕四只色无四只味,成个就系椰味大菜糕quite boring but still good﹔椰汁斑兰糕比印尼餐厅的烟韧同少甜﹔绿荳饼椰味好重,越咬越出奶味,之后蛋黄味都出埋,死喇,知道中招,索性问埋店员有无

指定动作。
tomato crab noodle and牙车快。
$98 grill鱼
记得以前『老婆』成日食"批与挞"之后吾够饱请我分享尖沙咀印尼餐厅的甜品,见today dinner计埋我有四个人...都可以一破"money saving"计划叫个甜品share,$36 for three REALLY LARGE PIECES。三色糕四只色无四只味,成个就系椰味大菜糕quite boring but still good﹔椰汁斑兰糕比印尼餐厅的烟韧同少甜﹔绿荳饼椰味好重,越咬越出奶味,之后蛋黄味都出埋,死喇,知道中招,索性问埋店员有无面粉,中埋,好彩只是食左八份一,最后都无在条街度晕底,
$36 三色糕
甜品拼盘中我同妈妈都觉得以绿色糕取胜。希望大家都注意吾好食甘多面粉、牛奶同鸡蛋啦,易敏感架。
题外话/补充资料: i love their warm water which is quite rare in hong kong now, usually the freezing water makes me sick:)
2012-05-24
指定动作。
tomato crab noodle and牙车快。
$98 grill鱼
$36 三色糕