2019-05-04
朋友聚会,来到了荃湾的这间大井町放题。位置方便,在大鸿辉的三楼,不需要排队等lift。我地系预先book既,惊无位,不过餐厅好大,位置都唔少。我地系周一去,所以佢好似人流都唔系特别多,应该可以walkin。呢个系门口。电梯一出就系,出口系另一边,另一条电梯,走果时唔好去错。影埋呢个比大家可以睇下价钱呢个就系入面既装修几阔落所以都几舒服既。食过几间系市区既放题一般都系比较细间 同逼少少,呢间就相对大间同舒服。入面有个自助既前菜甜品饮品位,有螺同我最喜欢既青口!影唔晒tim仲有雪条位,都有唔少雪条。呢间叫大井町,咁佢寿司果张纸有个特色寿司,分别系「大」「井」同「町」。「大」同「町」都系辣辣地,想试既话,比较推荐呢两个,井既话。。。我个人唔系太arm口味放题,刺身点少得!都几丰富既,有三文鱼,中toro,希灵鱼,甜虾,带子,荣螺之类,款式多仲有其他种类既寿司,都可以一试。有个蟹棒寿司超好味,就系张相中间果只!一定要试!我觉得熟食系绝对要试既,唔好错过!羊排 鸡翼 烧菠萝 各种串烧咁当然仲有甜品,都几特别,有益力多布甸,青苹果jelly,味道都几特别,有两个柜放呢种甜品,款式都唔少ga最后仲有
影埋呢个比大家可以睇下价钱
入面有个自助既前菜 甜品饮品位,有螺同我最喜欢既青口!影唔晒tim
仲有雪条位,都有唔少雪条。
仲有其他种类既寿司,都可以一试。
有个蟹棒寿司超好味,就系张相中间果只!一定要试!
咁当然仲有 甜品,都几特别,有益力多布甸,青苹果jelly,味道都几特别,有两个柜放呢种甜品,款式都唔少ga
最后仲有movenpick季节限定雪糕,好味好味
最后埋单546两个人