细细个去山顶,都见到呢间餐厅,但一直都无试过。今晚同家人庆祝生日,想揾间靓d有气氛嘅餐厅,就book咗呢间😊今晚天气凉凉地好舒服,所以就拣咗喺室外用餐,感觉气氛都好d。网上见评论室外好多蚊,好彩又无㖞,我咁惹蚊都无事。-小食拼盘~~~水牛城鸡翼:微辣,几浓味,正常味道酥炸鱿鱼:正常发挥,可能冻咗,d脆皮一夹就甩素咖喱角:好大件,比鸡翼辣小小,正常味中东包:普通薄饼,可以点d酱汁食整体嚟讲,小食拼盘好普通,不过不失。海鲜阔条面:蕃茄味,材料有虾,鱿鱼,青口,味道都ok烧烤汁猪排骨:份量好多,猪排骨劲厚肉,而且唔un好松化。薯条好好味👍🏻又脆又惹味。香烧阿拉斯加野生银雪鱼柳:呢个好味㖞👍🏻d鱼肉好滑,啖啖肉Book位时同职员讲家人生日,想甜品碟上写Happy Birthday。到职员拎甜品出嚟时,几位职员一齐唱生日歌,仲安排帮我哋影即影即有,餐厅仲准备咗亲手画嘅生日卡,将即影即有贴上生日卡上,好有heart呀🫶🏻家人表示巧高兴😁我都觉得好窝心好加分👍🏻👍🏻👍🏻-人均$400左右,价钱偏贵,但有时食嘢都系包埋环境,所以都合理。

小食拼盘~~~
水牛城鸡翼:微辣,几浓味,正常味道
酥炸鱿鱼:正常发挥,可能冻咗,d脆皮一夹就甩
素咖喱角:好大件,比鸡翼辣小小,正常味
中东包:普通薄饼,可以点d酱汁食
整体嚟讲,小食拼盘好普通,不过不失。
小食拼盘

海鲜阔条面:蕃茄味,材料有虾,鱿鱼,青口,味道都ok
海鲜阔条面

烧烤汁猪排骨

香烧阿拉斯加野生银雪鱼柳:呢个好味㖞👍🏻d鱼肉好滑,啖啖肉
香烧阿拉斯加野生银雪鱼柳

庆祝纪念