2023-06-27 44 浏览
今晚去餐厅等半个钟先上第一个小食nachos, 其他菜式例如都要每过20分钟先上菜。成餐好似fine dining咁食完一道菜先上。但几个人食一个菜式真系好快清哂。叫左9件鸡翼有3个口味蜜蜂,bbq酱同buffalo wings,成餐最难食!好似白煮鸡翼再捞酱! 鸡翼有好大阵雪味!正常Buffalo wings要油炸脆口,但呢度个鸡翼系无煎炸过就咁捞酱。👎👎👎👎👎👎👎后加order叫封门柳,侍应无问我地个牛几成熟就走,系同朋友讲起钟意几成熟我地先醒起,再请番侍应落medium rare。呢度啲侍应唔够专业,好马虎。最重要系食食下有大曱甴喺墙后面爬出黎,仲爬过2个朋友身上,成件事太恶心!有朋友吓到跌落地,职员都无关心。餐厅职员话会俾个折我地补偿返,最后都无...真系好无诚意😑 我地问番:唔系话会俾番个折?职员先免为其难waive左个10%服务费。。。呢间餐厅上菜慢又大曱甴,真系唔会有下次。完全明白点解间餐厅夜晚得咁少人,openrice 嘅😄like有几坚