2024-04-08 331 浏览
我终于抽到时间过嚟APM Reserva lberica试一试 ☺️☺️餐厅环境好靓,仲有我最钟意窗口位🥰好适合同屋企人或朋友庆祝食饭,呢间系唔错嘅选择👍🏻👍🏻我之前已经去过尖沙咀海港城Reserva lberica食过好好食,而尖沙咀侍应同我讲话APM逢星期六晚都会有Music show,气氛非常之好。我听到之后劲开心,就决定揾一次约埋朋友一齐过嚟听歌食饭。𠮶晚我哋去到餐厅门口,侍应带到我哋坐低,之后俾两杯水我哋,之后讲解一下佢哋餐牌,态度非常友善。之后我同朋友决定叫咗个晚餐二人set,我哋仲升级左伊比利亚火腿拼盘😋值得一提,佢哋有个主菜:威灵顿西班牙猪,好好味🤤威灵顿牛就食得多,冇谂过西班牙猪都可以咁样做法,我同朋友都大赞好食。我哋一面食一面听住浪漫抒情英文歌,一首一首又一首相熟歌曲,自然就会跟住唱起来🎤🎼咩烦闷心情都放松晒😌今次体验果然冇令我哋失望,同样野食好好味😋现场仲有歌听,我同朋友用餐都好开心。
我听到之后劲开心,就决定揾一次约埋朋友一齐过嚟听歌食饭。