2017-01-06 332 浏览
刚刚响将中楼下个椰林阁同老婆tea谂住老婆生日叫侍应帮我哋影张合照啫!点知d侍应互相推塘,有个呀姐算好话手震都帮我哋影啦,但cut左头。然后我叫个金发后生侍应帮我影,佢黑哂口面快影完就发悔气递番手机比我,其实我都未准备好。。。我同个高哥哥侍应话乜你d职员态度咁差㗎,我生日想影张相啫!佢竟然同我讲"其实宜家两点几啦,我都攰啦!你唔见我都无表情!" 然后佢企响我三点钟方向话影啦。。玩野呀!影合照唔系影正面影㗎咩。我讲左几次佢先好悔气企我前面!大佬我无得罪你哋下话,点解d侍应态度仲差过茶记同快餐店?!做得服务性行业系咁㗎啦,你哋无粮出咩?我来用膳仲要受你哋气,影幅相都唔洗廿秒吧!睇唔到佢哋平日下午茶时间有几忙啰!打投诉热线无人听,留电话唔覆!我以后唔会再帮衬喇!一肚气!!😡😡😡😡😡