餐厅特别推介日式梳乎厘班戟|土瓜湾HeySoNuts Cafe
圣诞节未谂到去边?土瓜湾有间好有圣诞气氛嘅cafe!近期仲推出咗特别嘅日式梳乎乎厘班戟~
ᴡʜᴀᴛ ᴡᴇ ᴏʀᴅᴇʀᴇᴅ -🫧手打西冷牛肉原只大蘑菇汉堡配薯条汉堡层层叠咁叠到好高!一望就见到芝士份量十足,生菜都好新鲜,薯条有跟埋茄汁~🫧带子青酱意大利饭带子有几粒好弹牙,成碟饭都系绿色睇落好健康,饮煮到好淋,唔洗点咬都食到,好适合懒人食🙈
🫧玫瑰水果桃茶、芙香苹果果茶呢到有唔少特色水果茶,一樽上配只小杯慢慢饮,茶包愈浸愈浓,每次饮都有唔同惊喜!🫧开心果苿莉花酱日式梳乎厘班戟(餐厅推介✨)入到去店员就推介我哋食呢个班戟,开心果口味唔系到到有,配埋茉莉花酱好特别!开心果多到浸住班戟,啖啖都有~
𓆝𓆟𓆜𓆞𓆝𓆟𓆜
🍴HeySoNuts📍 土瓜湾北帝街147号地下3号舖
——————————————————
👀

ᴡʜᴀᴛ ᴡᴇ ᴏʀᴅᴇʀᴇᴅ -
🫧手打西冷牛肉原只大蘑菇汉堡配薯条
🫧带子青酱意大利饭
🫧玫瑰水果桃茶、芙香苹果果茶
𓆝𓆟𓆜𓆞𓆝𓆟𓆜
🍴HeySoNuts📍 土瓜湾北帝街147号地下3号舖