2014-12-11 549 浏览
对我黎讲有得拣都好少会食到会。无他既。由细到大称得上『食得落』既到会真系十指可数。今次友人系CAFE搞GATHERING(唔系COFFEE) =P 食到质素不错既到会就推介比大家啦。餐有两个沙律。一个系芒果泰式鸭沙律。三色椒加埋芒果仲有鸭丝出上微辣带酸既酱汁捞埋。够晒开胃。青瓜片爽脆。用黎卷起一齐食。其实都唔系咁易嫁。烟火鸡CASCER 。罗马菜爽甜。CASCER SOURCE同芝士碎分上。DIY按自已所想黎MIX。要瘦身?自行走酱啦。有PARTY到会又点可以冇鸡翼。平时九不离十都系鞋既干既。但系呢盘浸得入味。皮肉都滑而唔干唔老。你问我易唔易整成咁?其实唔难。不过到会有咁既水准。赞啦!我一个人都KO左半打烟肉卷牛仔肠。又系其实唔难系列。烟肉同牛仔肠卷埋一焗就系。但系好多时呢D油水位都比到会公司食到尽。好彩荟。味用上既系有质素既肠同烟肉。咁多盘剩得最少就系佢。泰式猪颈肉炒时蔬。用上三色椒同脆肉瓜。菜肉比刚刚好。椒甜。肉爽。瓜JUICY。日式咖喱鸡饭。用上甜身日式咖喱。极微辛。小朋友都啱食。甘荀同薯仔食得出系一齐煮唔系烚完就咁加汁。鸡肉唔会切到鸡碎咁。珍珠米煮得刚好。唔会湿漉漉。个餐仲有甜
芒果泰式鸭沙律
瑞士鸡翼
烟肉卷牛仔肠
泰式猪颈肉炒时蔬
日式咖喱鸡饭
个餐仲有甜品跟埋。今次系MINI CUP CAKE同MACAROON。MINI CUP CAKE几FANCY。粉红色加左食用闪粉。淡黄色就加左红色爆炸糖。味道冇乜特别。对我黎讲CUP CAKE都系睇多过食。

到会冇啖好食真系未必既。睇下你ORDER边间嫁姐。呢到而虽然算唔上酒店级数。起码同出去食西餐有得比。圣诞新年有个地方一班人聚下。唔想挨快餐到会。呢间系一个唔错既选择。
2014-12-10
外卖送餐