2024-02-24
经熟人介绍,选择呢间餐厅嚟同女朋友庆祝生日。食物质素及大部份员工都好好,生日歌同甜品个part让我哋觉得好惊喜和开心,Ko San师傅及其他当日嘅员工都服务得到位及友善。唯独是男经理Frankie让我感觉体验欠佳。系煮和牛前Ko San师傅事先有介绍和牛品种。之后经理展示出一张标示著和牛信息嘅牌,可能我唔识睇,同一张纸上边分别写嘅都系来自宫崎嘅和牛,我哋点嘅系宫崎和熊本各一份。当刻我以为自己落错咗单,所以我系唔确定嘅情况下向经理咨询,经理语气强硬介绍一份系A4一份系A5及油脂分布各方面,并无清楚说明左边同右边分别是什么。我唔确定所以问边款系熊本,佢貌似好唔耐烦咁重复咗两次「左边啰 左边啰」,(真系想问声经理系咪系茶记定码头做过🤔?)。本身想出声讲,但系今日系女朋友生日,避免搞到不愉快。成个用餐过程我哋都系唔该前唔该后,唔明身为高级餐厅嘅经理解答问题点解都可以呢种态度,如果我知嘅话我就唔会问你啦。事后反映过该事情后店员提到另一位女经理会亲自打电话反映此事,俾咗时间又话好忙,之后讲经理WhatsApp再同我联络约时间,到头来并无任何后续!想讲呢间餐厅啲经理真系世一👍🏻一粒老鼠屎搅和成煲粥。
一粒老鼠屎搅和成煲粥。各位光临此餐厅嘅时候就净系食就ok啦记住唔好问咁多嘢呀😉