2023-01-06 104 浏览
第一次系慕湖景而来食下午茶,坐窗边位确实唔错,虽然员工态度麻麻,不过景色搭够。今次再黎试lunch, 依然系book左湖边位,但系到场时窗边位冇晒,带位员工话梳化位都系湖景,冇位都冇办法,照坐啦。10分钟后有窗边位客人陆续埋单,我都等有2枱吉枱先问可唔可以转枱,个冇戴名牌的长发男士(似系餐厅最大果个)话睇下跟住冇左影,之后捉返佢再问就唔系好客气咁话有人book左枱,人地要求坐湖边,咁我一样都有要求,有book位啫,依家唔系冇枱呀嘛,跟住佢好似施舍比我咁帮我转枱,另外果张枱就一直冇人坐,我睥左个经理几眼之后就唔见左佢,唔知系咪心虚呢(我自己觉得系😆)。门口带位姐姐无论上次定今次都系好似欠佢几百万咁,唔洗你四万咁口,但都唔好黑面啦。呢间野绝对唔会有下次。
呢间野绝对唔会有下次。
2023-01-06