2009-06-20 40 浏览
之前也是在open rice 睇到呢间餐厅, 想去试下在赤柱市集内, 不太难揾既... (因全屋是以橙色为主)之前打去book位, 有位叔叔接听, 口吻不是专业waiter口吻, 但都友善既! 餐厅内只见到2位上了年纪waiter叔叔, 见到我们入来, 都即时招乎我们! (可能时间早左dd, 18:00)有set dinner : 我们2人order了1个set , 包括有香芒螺肉沙律南瓜汤蕃茄饱片意大利饭Drink因为想试埋其他野, 我们另加了翡翠螺 (6pc) 很新鲜烟三文鱼吞拿鱼酱多士 (好好味)点小得甜品呢 , 雪糕苹果批Coffee全情用膳, Waiter叔叔都很快手的, 我们想问清楚menu内容, 他们都很乐意回答既, 很nice!由于是平日, 人不算多, 只有4-5台, 我们食完都冇比人崔走, 可以坐下倾多阵!美中不足是餐牌没有相片, 净看字, 不够吸引 , 如果加埋相会好dd (我都系在open rice见到d相, 至令我提起很大兴趣去试)
之前也是在open rice 睇到呢间餐厅, 想去试下
在赤柱市集内, 不太难揾既... (因全屋是以橙色为主)
香芒螺肉沙律
南瓜汤
蕃茄饱片意大利饭
Drink
因为想试埋其他野, 我们另加了
翡翠螺 (6pc) 很新鲜
烟三文鱼吞拿鱼酱多士 (好好味)
点小得甜品呢 , 雪糕苹果批
Coffee

烟三文鱼吞拿鱼多士
翡翠螺 (又大, 又口感)
SET: 香芒螺肉沙律
蕃茄饱片意大利饭 (如果饱片换了是Bacon, 可能夹d)
雪糕苹果Pie
2009-06-19
烟三文鱼吞拿鱼多士
翡翠螺 (又大, 又口感)
SET: 香芒螺肉沙律
蕃茄饱片意大利饭 (如果饱片换了是Bacon, 可能夹d)
雪糕苹果Pie