让我话你知,刚喺餐厅嚟咗一趟味蕾探险,简直系味道嘅狂欢派对🎉! 大快朵颐了个前菜—水牛芝士番茄沙律,滑嘅水牛芝士搭配新鲜番茄,同黑醋爆爆珠激荡出嘅味觉火花🍅,实在过瘾!接著份黑松露芝士云吞,每一啖都包含咗浓郁松露香同creamy嘅感觉;啖啖芝士馅料,令人心花怒放🌷。点样可以唔提呢份炸薯条呢?够哂香脆,啖啖满足,一啲都唔油腻,差点忘了停叉嘅感觉啦。最后个朱古力软糖蛋糕配云呢拿雪糕,甜度掌握得刚刚好,面头彩糖点缀,睇落仲开心过小朋友食糖。虽然蛋糕质地偏硬,但整体上都算系个美味的句点。呢度嘅食物和气氛温馨,绝对适合同三五知己嚟个悠闲嘅聚会。食完后,你会明白点解呢度会成为满坑满谷食客嘅集散地——殿堂级嘅享受,心情都随之飞扬起来!🍴