Butlery 橙色🍊嘅门面又靓又型格,  我喺远处已经留意到👀,一于试试!里面环境好舒服☺️,法式风格装修📸,营造休闲气氛,但又不失高贵!讲咗甜品先!好人赞Butlery 嘅Pancake🏆, 真系好好食! Banoffee Creme Brulee Pancake📸🥇 厚班戟配拖肥酱、云呢嗱吉士酱、脆焦糖及水果🤤。个班戟整得好好,够厚够松软,而且蛋香味浓。其他配搭份量同味道都啱啱好,锦上添花。🙌超推介🙌Apple Crumbe French Toast🍎🍞,我本身对苹果金宝有情意结。烤红梅酥饼碎👍系Butlery呢道甜品嘅攞分位,为呢一度甜品嘅增加香脆嘅口感。All Day Brekky 配招牌厚pancake好特别😛,食正餐之余食埋甜品,一次过满足两个愿望✌️。我仲试咗Buttermilk Chicken Waffle👅,呢个配搭我真系第一次见,又系一次过满足两个愿望。Buttermilk Chicken🍗睇个名都知邪恶,调味的确非常好食,而且真系做到外脆内软👍。胃口好好我仲试埋Chicken & Cheese Quesadilla🌮,我一向都钟意食呢类馅饼,有肉有芝士而且有唔同香料

胃口好好我仲试埋Chicken & Cheese Quesadilla🌮,我一向都钟意食呢类馅饼,有肉有芝士而且有唔同香料!呢款墨西哥馅饼落咗一种特别嘅香料🤫,我就唔剧透大家自己嚟试下😋。

Butlery无论系食物味道👍、价钱👍、服务餐厅👍及环境👍,都冇咩可以挑剔!真系必食推介!我相信我都好快会再食😅,因为餐牌上仲有好多嘢想试。
Banoffee Creme Brulee Pancake
Apple Crumbe French Toast
All Day Brekky
Buttermilk Chicken Waffle
Chicken & Cheese Quesadilla
  • Banoffee Crème Brûlée Pancake