2021-05-17 1068 浏览
{All Day Menu}🍛Main $92*包冰茶/汽水🥤.🍴松露忌廉杂菌阔条面 有淡淡黑松露味, 而且食落好creamy又有芝士味。size唔叫多, 一个人份量。.🍴山羊芝士黄菌菠菜有机糙米饭食落好”苏”, 可能因为系山羊芝士关系。糙米饭夹杂住d合桃粒,几有咬口。而d菠菜就打成汁咁混埋d饭一齐食。.Lunch就咁叫左个Main, 冇加埋个汤, 有埋杯冰茶。可惜个餐饮一系汽水,一系得冰茶, 冇热野饮。觉得饮品上可以多d选择,例如有普通个d coffee or tea咁。.味道上, 松露忌廉杂菌阔条面系ok, 口感上都好奶油、好滑咁。至于另一个糙米饭就真系太”苏”, 顶唔紧。可能系个山羊芝士d”苏”味太劲。.环境上, 间餐厅都几宁静, 装潢俾人感觉到几优雅, 而枱同枱之间都好有距离。.整体, 个All Day Menu 都系划一收费, 有10几款主菜选择, 简约lunch上呢间都系个选择黎。可惜,我觉得今餐个性价比唔高, 而个餐茶又冇基本个d茶/咖啡选择, 都系个败笔黎。
{All Day Menu}
🍛Main $92