餐厅: CHICKEN FACTORY (菁田商場)
资讯:

2024-03-11 397 浏览
菁田烤鸡店~做完野肚饿~ 拣咗呢间之前想试既鸡店🤣🤣入到去见到有烤鸡,海南鸡之类嘅总之全部都系鸡🐤🐤由于一个人又肚饿所以嗌咗半只烤鸡套餐,见佢68蚊又好似好低咁好, 黎正题🤪🤪半只烤鸡 跟饭焗薯什菜 或鸡油饭跟埋可乐都系$68我就拣咗鸡油饭同杂菜💪💪💪以为堂食会有正式啲嘅刀叉同碟,点知原来堂食都系外卖一样只不过多个盘畀你😔😔😔半只烧鸡份量都几大 跟咗个咖哩汁可惜在烧鸡皮一啲都唔脆, 似一早已经整好咗之后再整返热。。。😮‍💨😮‍💨😮‍💨鸡髀位系冇问题嘅,尚可接受🙃鸡翼尖就比较㶶喇就食唔到鸡胸都好柴口下, 完全做唔到滑乱嘅感觉🤦‍♂️🤦‍♂️不过68蚊半只 又冇乜要求到咖哩汁正正常常 冇乜特别 不过不失食完个套餐感觉都饱嘅够食嘅不过如果成间店主打都系鸡嘅咁佢就做得比较差喇😅不过如果有要求就建议唔好食呢间下次试下个海南鸡先~
菁田烤鸡店~
做完野肚饿~ 拣咗呢间之前想试既鸡店🤣🤣
入到去见到有烤鸡,海南鸡之类嘅总之全部都系鸡🐤🐤
好, 黎正题🤪🤪
半只烤鸡 跟饭焗薯什菜 或鸡油饭
跟埋可乐都系$68
我就拣咗鸡油饭同杂菜💪💪💪
半只烧鸡份量都几大 跟咗个咖哩汁
鸡髀位系冇问题嘅,尚可接受🙃
鸡翼尖就比较㶶喇就食唔到
鸡胸都好柴口下, 完全做唔到滑乱嘅感觉🤦‍♂️🤦‍♂️
不过68蚊半只 又冇乜要求到
咖哩汁正正常常 冇乜特别 不过不失
食完个套餐感觉都饱嘅够食嘅
不过如果成间店主打都系鸡嘅咁佢就做得比较差喇😅
不过如果有要求就建议唔好食呢间
下次试下个海南鸡先~
二分一烧鸡套餐