餐厅: 翡翠拉麵小籠包
资讯:

2022-07-01 442 浏览
天文台话19:10打8号波作为无饭家庭,第一时间谂定夜晚食乜好先大有商场入面,我哋俾佢嘅推广吸引咗$94 一set dinner价钱相当吸引,可惜公众假期国庆冇呢个优惠可以用到唔紧要啦,实有机会下次可以用嘅入面好大,好多位坐,问咗店员会按正常营业时间,可以慢慢食点菜之后,店员好有礼貌,就切地即刻送上热茶(仲有纸盖盖住水杯面,相当卫生)同埋花生,加分嚟到翡翠拉面小笼包,食小笼包是常识吧皮薄馅靓,汤汁香浓,有水准再试吓呢个椰菜花代饭嘅「炒饭」,入面有蛋碎、鸡肉、菜粒同红萝卜,同炒饭口感系相似,只系饭香俾菜香味取代咗,适合想减少摄取碳水化合物嘅朋友们😂都饱肚,我觉得几好呢个牛肉炒得都唔错,咬落刚刚好,不韧不软成碟𩠌冇我讨厌嘅油淋淋嘅感觉,好少好少嘅辣味吊味入面除咗有青椒红椒,仲有两款菇类,系几好味嘅到甜品,我哋叫咗豆沙锅饼个皮系烫口嘅,非常爽脆,里面充满咗豆沙蓉,好味☺️希望每间分店都会咁有水准,服务食物都好好
天文台话19:10打8号波
作为无饭家庭,第一时间谂定夜晚食乜好先

大有商场入面,我哋俾佢嘅推广吸引咗

唔紧要啦,实有机会下次可以用嘅
入面好大,好多位坐,问咗店员会按正常营业时间,可以慢慢食

嚟到翡翠拉面小笼包,食小笼包是常识吧
皮薄馅靓,汤汁香浓,有水准
不是鸡火炒饭
老干妈杂菌炒牛肉
呢个牛肉炒得都唔错,咬落刚刚好,不韧不软
成碟𩠌冇我讨厌嘅油淋淋嘅感觉,好少好少嘅辣味吊味
入面除咗有青椒红椒,仲有两款菇类,系几好味嘅

豆沙锅饼

甜品,我哋叫咗豆沙锅饼
个皮系烫口嘅,非常爽脆,里面充满咗豆沙蓉,好味

☺️希望每间分店都会咁有水准,服务食物都好好
上海小笼包
2022-07-01