喺大角嘴喱间唔算豪华嘅泰国小店,食完我净系有一个谂法:呢度嘅咖喱超正点!老实讲,光系闻吓佢𠮶股浓烈嘅香料味,已经心思思想入口轻轻一尝。海南鸡饭,鸡皮滑溜得嚟,入口即化,鸡肉鲜嫩得滞,胡椒和葱嘅香味足以令人食指大动。再嚟个扎肉沙律,简直系爽口得来唔过喉咙嘅享受,每一啖扎肉,都系弹牙又入味。龙眼冰同样唔逊色,甜而唔腻嘅滋味令人回味无穷。而家讲下个人感受啦,我同老公都系食完之后赞不绝口,觉得系一次几满意嘅体验。喺依间唔起眼嘅店,我地发现咗真正嘅泰国家庭美食。品尝咁完美口感嘅时候,真系觉得自己彷佛坐咗时光机返去泰国嘅小街巷。整体嚟讲,呢间泰国小店绝对值得推荐俾钟意劲味食物嘅朋友,记得嚟𠮶时空肚啲,保证吃得开心又满足!🍲🥄😋