星期五放工去左太古睇完戏dinner!😎大概8点, 周围餐厅都要等位, 见e间飨和民未食过, 条龙又唔系长, 就等左~10mins入去。👭😊 入面都几大, 灯光柔和, 待应安排左吧枱比我地。睇岩左一set二人餐, 好似好丰富感!😋 先来个大海佬天妇罗!👍🏻海佬都几大只下, 肉弹牙!外皮炸得好脆, 皮再薄d就perfect!😎 沙律又是一大盘!😊👍🏻蔬菜都fresh! 刺身一般, 干了点, 不是太新鲜。太卷卖相靓, 外层唔知包左块咩叶, 食落又唔会话干, 大大件!😂👍🏻 再来e个好吸引, 大阪椰菜烧, 铁板上热辣辣!👍🏻入面好多椰菜丝, 之后食淡淡ge芝士, 加埋酱汁, 囗感丰富!👍🏻👍🏻😍😋 其实食到e碟, 已经好饱!😂 最后来埋𧐢锅, 有蚬、鱿鱼、蔬菜同有嚿年糕😂。煮熟后, 汤底有埋海鲜鲜甜味。全锅食唒, 唯净下年糕。 热柚子姜茶, 姜味特出, 饮下消下滞!👍🏻而巨峰梳打都ok, 有阵阵提子香。😎👭

入面都几大, 灯光柔和, 待应安排左吧枱比我地。
飨•满足2人套餐
睇岩左一set二人餐, 好似好丰富感!😋
大海老天妇罗

凯撒沙律

沙律又是一大盘!😊👍🏻蔬菜都fresh!
刺身

刺身一般, 干了点, 不是太新鲜。
飨太卷
大阪椰菜烧