2023-10-12 13 浏览
小妹平日饮得最多既台式手摇🧋都主打系珍珠奶茶/水果茶等…每次饮完都觉得好有罪恶感🥴又甜又多糖,今晚经过旺角茶救星球竟然标明以蔬果即冲即打,仲有排毒功效,非常特别…当然又买黎试吓饮啦🤫苦瓜柠檬茶🍋呢间手摇茶既招牌饮品,以全港首创苦瓜茶,将苦瓜+柠檬🍋合并而成,两种加埋都有种特别味道🤣 柠檬茶清香,苦瓜味慢慢回甘味道,无谂过可以咁清新,仲带有微苦既苦瓜粒,饮完唔觉有罪恶感😎水蜜桃柠檬茶呢款同样系人气之选,用咗新鲜水蜜桃果肉,加入清新柠檬茶底,双重味道😚 如果中意蜜桃茶既朋友仔,一定要试吓呢款😎呢间手摇茶味道大胆创新,而且冻饮杯盖上仲附送1只小麻雀 🀄️😍小妹好想储起一套小麻雀🀄️系屋企玩又得,带埋去旅行🧳又得😝正

苦瓜柠檬茶🍋
无谂过可以咁清新,仲带有微苦既苦瓜粒,饮完唔觉有罪恶感😎

水蜜桃柠檬茶