2019-06-09
近突然瘾起揾左d米之莲list出黎试下佢,先由唔熟悉嘅菜式去挑战,就番同友人番工地点拣左佢老老实实,因为实在太无认识,都系睇下大家食过d咩再去谂叫咩(虽然最后都系叫店员帮手推介,佢又几鬼nice同好客)Hommos with Lamb其实除左鹰嘴豆泥有d概念之外,其他真系唔知咩味,鹰嘴豆泥都系因为有朋友食素,用过黎搽饼食,但我觉得几好味嘅,我地叫左羊肉,我成日觉得中东野就好大阵味,原来又唔会㖞,淡淡香料香,而且捞埋食几正,仲有块包好好咬,有d似比得包个质地Prawn Tagine超大超多虾,好多配菜,好茄,但𩠌细粒米几好味,好索汁,不过就浓少少Chicken Stew呢个有d似粟米忌廉汁,但加左d香料又有d唔同,鸡柳都几滑,我钟意呢款配细粒米多d仲有个汤配,都系教我地放细粒米食,其实无谂过系有d似藜麦质地,但好索汁又有小小咬口同想像中好唔同,无好重嘅味道,店员好好客,环境又有气氛仲有佢前菜个橄榄好好食,天然味,唔会酸到爆果种
Hommos with Lamb
Prawn Tagine
Chicken Stew
同想像中好唔同,无好重嘅味道,店员好好客,环境又有气氛
仲有佢前菜个橄榄好好食,天然味,唔会酸到爆果种