餐厅: 雲桂香米線專門店
资讯:

食米线平时都食开谭仔同三哥 贪佢地够多分店好就脚😙 今次经过云桂香 见到出边有好多人围住等外卖 于是就入左去同朋友试下! 我地去到已经12.几 好彩都仲有位即刻就入得🥰我同朋友就叫左虫草花鸡汤米线 谂住食得清啖d 另一位朋友就叫左凉拌猪软骨木薯粉😚😚 虫草花鸡汤米线好足料 入边有6旧鸡件 两片生菜 同少量的虫草花 鸡件略嫌有d鞋口 汤底就无咩 好似白烚咁😗😗😗 蔬菜🥬份量太少 米线分量就好多 我一个女仔食左半碗咋 建议减少米线分量 多返d菜🙂 朋友的凉拌木薯粉好惹味加埋花生🥜仲正😙 另外我地叫左皮蛋同烧猪颈肉 因为吾中意皮蛋 所以就无试到 猪颈肉就有d油 但分量都吾少🥰整体呢个价钱可以接受 味道都吾错🙂推荐:⭐️⭐️⭐️

我地去到已经12.几 好彩都仲有位即刻就入得🥰

整体呢个价钱可以接受 味道都吾错🙂