2020-10-23 105 浏览
2020年10月10日 星期六又到左一个可以好好休息既周末,虽然都要继续在家中做公司野,不过唔需要太大压力系屋企做野一定唔可以少得既系零食,因为可以令到个人精神啲,keep住有动力工作,虽然系会养成一个大肚腩,但唯有之后做运动补救啦首先要试嘅系呢一款黑松露薯片,配巴马臣芝士味道,完全冇谂过薯片都可以有黑松露,因为一直以来黑松露俾我嘅感觉都系好矜贵,就算食西餐见到,都只不过系好少份量。呢一款薯片一打开包装嘅时候,已经不断散发黑松露嘅香味,俾我嘅感觉系好似落左好多黑松露咁,咬落去黑松露同薯片嘅味道好夹,再加埋巴马臣芝士嘅香味,简直系食到停唔到口至于呢一款就系原味黑松露薯片,可以真真正正食到黑松露同薯片嘅味道,感觉好似比巴马臣芝士味健康一啲,同埋冇咁腻两款都各有各好处同优点,而且份量都好多,系家庭装,最后我同老婆足足食咗两日先食得晒
2020年10月10日 星期六

2020-10-10
外卖自取
$20 (其他)