2010-01-10
行左成日街,谂左好耐仲于谂定去依间或试下佢D当当烧~去到门口~无咩人等位~so good~入到去~个位都选OK~唔会话好舒服~但系又唔系迫~之后就叫左个餐,入面有当当烧,烧鸭胸,木鱼汤,龙虾沙律,金菇牛肉卷,烧芝咪鸡串同埋红豆咪烧年糕,我地仲另外叫左个烧汉堡~整体黎讲~除左个金菇牛肉卷,当当烧同烧年糕比较有深刻印象~其他都无咩特别~首先黎左个木鱼汤~睇落同面豉汤无咩分别~不过就好多昆布~都OK~个龙虾沙律入面系有少少龙虾既~而佢个沙律酱入面加左wasabi~初初食有D唔惯~而且本身唔知~会呆左~但系食落都几香~之后黎左烧鸭胸~烧得唔系特别香~同出面既一般货仔冇咩分别~跟住就系金菇牛肉卷上场~入面D金菇非常好~唔痴牙~一咬就开~而且个汁几好~之后个个当当烧又点可以唔试呢~入面D材料好丰富~D味亦都好出~上面个汁加埋D木鱼碎亦都好好味~至于个芝咪鸡串就好一般啦~D芝士无咩芝士味~鸡肉D味亦麻麻地~不过佢系烧得几滑既~而红豆汁烧年糕又系好得~个年糕好好食~好烟UN~同个红豆汁好夹~食到成口都系红浓郁既红豆味~而个汉堡又系一般货~系上面既芝麻比较香~不过个汉堡D咪就唔够之前系间意大利餐厅食到既
仲于谂定去依间或试下佢D当当烧~
去到门口~无咩人等位~so good~
入到去~个位都选OK~唔会话好舒服~但系又唔系迫~
同埋红豆咪烧年糕,我地仲另外叫左个烧汉堡~
初初食有D唔惯~而且本身唔知~会呆左~但系食落都几香~
之后黎左烧鸭胸~烧得唔系特别香~同出面既一般货仔冇咩分别~
而个汉堡又系一般货~系上面既芝麻比较香~不过个汉堡D咪就唔够之前系间意大利餐厅食到既汉堡好食啦~
入面D服务几好~个女仔会不断咁留意客人有冇加茶既需要~
而且入到去佢会推介你叫咩菜~very good