2010-08-01 8 浏览
个人认为日式放题比"港台日"好佢d野唔系差但样样唔专既时候质素就唔高胜在多花款不过................."咸"就系最大印象!日式有寿司, 刺身 (都好新鲜), 炸物 (虾比较好, 其他麻麻), 串烧 (火鸡肾唔错), 拉面, 三文鱼头 (呢个几好) , 猪扒饭, 饺子, 秋刀鱼 (份量多, 可惜一样偏咸), 烧饼等.... (虽然我钟意芝士同沙律酱, 不过唔对板, 所谓既烧饼系酥皮pizza)港台方面都唔少选择, 椒盐豆腐 (呢个做得好好, 赞!!!!), 一口牛 (唔错), 烧和牛 (可以不试), 乜乜叶炒鸡 (好味), 咕噜肉, 红油抄手 (辣左d), 炒蚬, 美味虾 (超级咸), 桂花糕, 仲有火锅好多野都未试已经好饱其实成班人柴娃娃去食我觉得几好志在乜都有得食不过唔知咁岩个师傅落重左手定点啦呢一晚唔少野食都好咸
个人认为日式放题比"港台日"好
佢d野唔系差
但样样唔专既时候
质素就唔高
胜在多花款
不过.................
"咸"就系最大印象!

港台方面都唔少选择,
椒盐豆腐

好多野都未试已经好饱
其实成班人柴娃娃去食我觉得几好
志在乜都有得食
不过唔知咁岩个师傅落重左手定点啦
呢一晚唔少野食都好咸
前: 红油抄手, 后: 炸南瓜+蕃薯
炒蚬
乜乜叶炒鸡
秋刀鱼
前: 饺子, 后: 一口牛
烧饼
美味虾