2017-03-15 367 浏览
MacDonald's Angus Beef Burger, 食后评:- 在 counter 落完 order, 唔使 30秒 成个餐已ready, 快到我唔信 (后来知道点解).- 首先在设计上已用错面包, 从来未食过汉堡饱用咁样texture嘅饱, 完全不配合.- 牛肉死咕咕, 干僧僧, 懈十十, 完全唔热, 似摊左好耐, 明白点解出餐出得咁快.- 生菜有苦味- 广告上丰厚的洋葱和磨菇, 同现实距离超远, 感觉只吃到一两口- 白色那块芝士溶到好似沙律酱咁, 惨不忍睹. 但件牛肉系唔热嘅, 可想而知个饱放左几耐.- 10 分满分, 整个饱只值三分. 再简短D用六个字形容: 好垃圾, 超失望!- 无错真系首屈一指, 系向下个只.
- 生菜有苦味
- 无错真系首屈一指, 系向下个只.
Angus Beef Mushroom Burger
2017-03-13