最近真系打边炉打上瘾!系旺角咁岩见到有间新野就试一试佢!个名好特别,叫沙田头!一入去店员已经好热情咁介绍我地我地各种汤底,系佢嘅介绍之下,我地就试咗佢限定嘅鳄鱼底!本身我同男朋友对鳄鱼肉都有少少却步,但系店员拍心口保证好食,我地都决定一试!果然无令我地失望!个汤底一送上黎,直头觉得系汤料多过汤,有超多鳄鱼爪,猪骨,海底椰等等,所以个汤系超级超级鲜甜!直头先直接饮晒全个汤底佢!店员仲建议我地鳄鱼爪可以煮耐啲,块皮煮软咗口感会似猪皮,更加好味!食落鳄鱼皮就似系比较烟靭,而鳄鱼肉就系白肉,似嫩滑鸡腿肉嘅口感!另外我地仲叫咗个安格斯三拼,其中个牛胸油超级特别!食落系好爽口,真系有一股牛油味,但系唔油腻!安格斯牛粒同肥牛牛味几香,唔错!手打丸每款有两粒,啱晒我呢D中意样样试下嘅人!四宝饺粒粒都超足料,咬落啖啖肉!
最近真系打边炉打上瘾!系旺角咁岩见到有间新野就试一试佢!
个名好特别,叫沙田头!

另外我地仲叫咗个安格斯三拼,其中个牛胸油超级特别!
食落系好爽口,真系有一股牛油味,但系唔油腻!
安格斯牛粒同肥牛牛味几香,唔错!

手打丸每款有两粒,啱晒我呢D中意样样试下嘅人!
四宝饺粒粒都超足料,咬落啖啖肉!