番完韩国拜年之后~生理同心理都习惯日日食韩食🇰🇷番嚟香港之后虽然有多国美食可以选择~但始终久唔久要食韩料理至安抚到心灵同肚皮🤗是晚喺铜锣湾决定食呢间主打传统韩国烤肉嘅餐厅~可能全程韩文落柯打~氹得韩国阿朱妈好开心~全晚照顾得Be好周到🫰🏻🫰🏻.✨调味烤牛肋骨 $288有两大件连骨嘅厚身牛肋肉🐂牛肉腌得非常甘香入味~肉质极鲜嫩~入口松软无比~大满足😍😍.✨鲜生菜拼盘 配 豆酱 $88虽然呢度嘅生菜要另外叫🤝🏻但整篮菜盘好丰富~有两款生菜,紫苏叶,生蒜,青辣椒~用嚟包住肉肉食至系韩国正宗食法嘛🤗.✨调味牛肉 $168同样腌制得好好👏🏻令肉质一啲都唔嚡~食落仲有甜甜哋嘅味道使牛肉鲜味更突出🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️.✨牛肋骨汤 $175份量够多~share嚟饮啱啱好😀牛肋骨肉味重且软腍易咬~清甜嘅乳白色汤水里面仲有韩式粉丝&白萝卜~系Be大爱嘅经典滋味❤️.✨泡菜 (大) $80✨紫菜 $35.✨日本米酒 $80冷热任君选择🍶食烤肉梗系梗支冻嘅~贴心地以冰桶上桌~全餐饭都有冰冻嘅Sake叹😃😃 .✨甜品免费送嘅甜品~我哋拣咗雪糕🍨是日为咖啡味~又香又滑🫰🏻🫰🏻.✨加一服务费
✨调味烤牛肋骨 $288
✨鲜生菜拼盘 配 豆酱 $88