2025-01-09 156 浏览
#校长烧肉日韩料理 系我既首选放题,呢度食物款式多,有刺身、烧肉、火锅,老幼咸宜,而且呢度新増左有鸡煲食,地方宽敞,最适合一家大细的聚会,下次一定会再来的。✨火锅区:都系全自助形式,连汤底同个锅都系自己拎,有寿喜烧锅仲有几款汤底拣,烧烧下肉,烚下牛丸肥牛又可转下味。✨刺身区:款式唔算超多但质素算唔错,三文鱼几肥美!仲有马刀贝,赤贝,赤虾等等,都系即叫即切。✨烧肉区:这个区也很受欢迎,各式牛、猪、鸡肉都有,也有秋刀鱼、多春鱼、鱼柳、肠仔、蟹柳。肉类新鲜腌得入味,有辣有不辣,推介五花腩肉,其余的也不错呀!✨点心区:keep住会出唔同款,有烧卖,叉烧包等,排骨等等,拎多几笼过下口瘾又系好爽!✨饮品区:各式汽水、花茶、啤酒任饮✨甜品区:就不得了,除了有奶冻、布甸、啫喱等杯装外,亦有雪糕、雪条、冻菠萝、冻哈蜜瓜,还有西米、凉粉、椰果、什果等,可自制适合自己口味的糖水,所以要留肚食啊!
✨饮品区:各式汽水、花茶、啤酒任饮