2023-03-21 291 浏览
平时食开佢个流水虾,有劲多海鲜劲钟意,今次朋友麻麻哋海鲜,所以就叫咗个港式烧烤,另外加咗个升级试埋火锅,佢冇限时,可以慢慢食,而懒惰嘅我当然要加多个网梨懒人烧烤,咩都放晒上去,反下就得😝😝😝烧烤嘅食物种类有好多,有蔬菜,肉类,肠仔,丸⋯⋯食物依旧嘅美味新鲜,全部都腌得好入味,啱晒钟意重口味嘅我。鸡翼口味有好多种,我就钟意鸡全翼,同埋鸡煲口味鸡翼,有咗个网烧到佢外脆内软,超正。另外重点推介咖喱鱿鱼,我同朋友都食咗好几件,易烧好味,又快熟,另外豆卜都好正,烧到佢外脆内软😍第一次玩烧烤火锅,一开始仲谂住佢好难滚,点知最后系滚得好劲,入边嘅材料都好快熟,而钟意食菜嘅我,有个锅俾我梨煮下菜更满足。总括嚟讲都十分满意,不过钟意食海鲜嘅我,下次一定会再拣返流水虾放题。