2023-09-02
🥳呢间串烧和我帮衬左第二次,我系好钟意食串烧嘅,所以依家系首选,之前喺旺角食𠮶间已经觉得好好食,今次尖沙咀外卖都一样keep到呢个水准!超级推介串味王俾大家😌🍢首选梗系我最钟意食嘅蒜蓉原条茄子,劲钟意好多蒜蓉,亦都烧到茄子完全淋晒,超级好食,呢个可以次次叫都唔会有干嘅情况!正回头率🈵🈵🈵🈵🈵💯🍢近期食串烧系爱上咗猪大肠,整得好食嘅猪大肠好难,川味王次次烧到啲猪大肠口感同味道都非常之好食,回味无穷!点肥都会食呢个猪大肠😍回头率🈵🈵🈵🈵🈵🍢五花腩肉串又系烧得超好食,钟唔钟意啲肉烧到好干身,但五花腩唔会太干身,咬落去仲有啲肥猪肉嘅油香,加埋啲香草简直一流👍🏼🍢盐烧8吋大虎虾超好食,因为好大只,所以非常之好咬,牛肉串好入味,作为串烧一定要点牛肉,安格斯牛仔骨唔会太多骨,味道一样咁够味!外卖唔会觉得佢干身,第一次点蒜蓉鲍鱼,反而觉得鲍鱼如果烧,冇烧啲肉咁好食,佢呢一间串烧肉系超级入味👍🏼😍😻回头率🈵🈵🈵🈵🈵🪑座位目测有20人🚇漆咸道巴士站附近步行5分钟=====================盐烧8吋大虎虾$52/1只蒜蓉鲍鱼$65/2只五花腩肉串$30/2串牛肉串$28/串安格斯牛仔骨$65/
回头率🈵🈵🈵🈵🈵💯
回头率🈵🈵🈵🈵🈵